Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MATEJ SMUTNÝ – Psycho Love

22. listopadu 2020 9:45
Novinka Evropy 2: MATEJ SMUTNÝ – Psycho Love

Hrajeme od soboty 21. listopadu 2020.

Slovenský hudebník a zpěvák Matej Smutný vydává svůj debutový singl s názvem Psycho Love. Song s masivní produkcí a výraznými vokály je ochutnávkou z připravovaného EP Van Stories, které vyjde v průběhu příštího roku.

Hudba a text se silným osobním příběhem je autorská. Hudební produkci svěřil zpěvák do rukou anglického producenta Rikkiho Lee Scicluna z Gilkicker Studios na Maltě. Hudbě se Matej věnuje od malička, působí jako hudební pedagog na konzervatoři v Žilině a dlouhodobě spolupracuje s Martinem Harichem. S kapelou Adalbert si zahrál i na jednom z předních evropských festivalů Sziget v Budapešti.

Ještě nikdy jsem se nesetkal se vztahem, který by nebyl aspoň trochu psycho. Nikdo ale veřejně nepřizná, že v takovém vztahu žije. Proč taky?! O ideálním a harmonickém vztahu se přece vypráví lépe než o tom, že někdy musíte utéct z domu, abyste se vyhnuli další nesmyslné hádce a rozbíjení sklenic… Myslím si, že snad každý pár se v té písničce na chvíli najde,“ představuje námět svého debutového singlu Psycho Love zpěvák, autor textu i hudby Matej Smutný.

Singl doprovází videoklip z dílny scénáristy Simona Juhásze a kameramana audiovizuálního studia Môlča Records Robo Bošeľa, který stojí za hudebními klipy například slovenské kapely IMT Smile. Náročné úlohy „psycho“ partnerky se v klipu ujala herečka Ema Paľuchová.

Zdroj: Expres.sk

Články, které by tě mohly zajímat