Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MEDUZA feat. DERMOT KENNEDY – Paradise

16. prosince 2020 9:45
Novinka Evropy 2: MEDUZA feat. DERMOT KENNEDY – Paradise

Hrajeme od soboty 12. prosince 2020.

Multiplatinové, celosvětově uznávané, italské produkční trio Meduza spojilo síly s hitparádovou irskou hvězdou Dermotem Kennedym na novém singlu Paradise. Na písni se projevuje bezkonkurenční produkční schopnost vytvářet přesvědčivé rádiově kompatibilní taneční skladby, a přitom stále čerpat z valící se energie z kořenů housové hudby. Tato kombinace spolu s Dermotovými vokály je nepochybně žhavým adeptem na infiltraci do rádií a hitparád po celém světě.

Jedná se o čtvrtý singl Meduzy z nové dekády, která navazuje na Born To Love s britským umělcem Shells. Kennedyho nejnovější singl Giants přitom v nedávné době sídlil na 2. místě irských hitparád a opíral se o dveře britské oficiální hitparády do první desítky.

Meduza loni explodovala na scéně s písní Piece Of Your Heart a stala se globálním trhákem, který od svého vydání nashromáždil přes miliardu celkových streamů a získal nominaci na cenu Grammy. Skladba byla diamantová, multiplatinová a zlatá po celém světě včetně Velké Británie a prodalo se jí přes 1,2 milionu kusů. V UK Singles Chart se dostala na #2 a v US Dance Charts dokonce na #1. Na to navázal podobně úspěšný Lose Control – spolupráce s britskými umělci Becky Hill a GoodBoys, jež se stala dalším celosvětovým hitem, který se umístil na 11. místě v UK Singles Chart a nashromáždil více než miliardu streamů.

Singl vyjde na EP Introducing Meduza.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat