Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MICHAEL SCHULTE – Stay

21. března 2021 15:45
Novinka Evropy 2: MICHAEL SCHULTE – Stay

Hrajeme od soboty 20. března 2021.

„Nebojte se velkých emocí“, to je motto Michaela Schulteho. Zpěváka, skladatele a muže, který vždy dává fanouškům hluboký vhled do svého vlastního velmi osobního emocionálního deníku prostřednictvím své hudby, což z něj v posledních letech udělalo jednoho z nejvýraznějších hlasů v německé pop music. Jeho celková zhlédnutí už dávno překonalo hranici 100 milionů a na Spotify nasbíral vice než 3,5 milionu měsíčních posluchačů.

Je to složité“ – stav, kterým v určité fázi nevyhnutelně prochází téměř každý vztah. Fáze nejistoty, během které se musíte rozhodnout mezi srdcem a hlavou, druhou šancí nebo čistě pauzou. Jestli pokračovat v boji jeden za druhého, nebo to nechat navždy být. Ve svém novém singlu Stay Michael Schulte vypráví dojemnými slovy vnitřní konflikt a bolestné dilema – zůstat, i když by možná bylo lepší jít. Pocit, který zpěvák a skladatel v současné době neprožívá ve svém vlastním šťastném manželství, ale který uznává z minulosti a znovu a znovu pozoruje ve vztazích kolem sebe.

Píseň vznikla ve spolupráci hit-makerů Toma Gregoryho, Molly Irvine a produkčního týmu Abaz & X–Plosive. Za mixem singlu stál proslulý Topic.

Song vyjde na albu Remember Me.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat