Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MIKE SHINODA feat. K. FLAY – Make It Up As I Go

14. ledna 2019 9:45
Novinka Evropy 2: MIKE SHINODA feat. K. FLAY – Make It Up As I Go

Hrajeme od soboty 12. ledna 2019.

Novinkou Mikea Shinody z již vydaného alba Post Traumatic je singl Make It Up As I Go, na kterém spolupracoval s americkou zpěvačkou K. Flay.

Slavný muzikant vydal loni na jaře album, kterým reagoval na sebevraždu zpěváka a kolegy Chestera Benningtona z Linkin Park. Deska Post Traumatic je osobní výpovědí člověka, který se pokouší ulevit svému trápení. Smutný odchod přítele Shinodu hluboce zasáhl, tvůrčí vzepětí mu posloužilo jako terapie. Zavřel se ve svém domě v Los Angeles a pokusil se ze svého žalu vypsat. „Zármutek je osobní, intimní zkušenost. A tahle deska je cesta ven z temnoty,“ prohlásil ještě před jejím vydáním. „Nejsou to Linkin Park ani Fort Minor. Jsem to jen já.“

Mike Shinoda album představil i živě na několika jednorázových akcích a festivalových koncertech. Hrál v Los Angeles a New Yorku, zavítal na tradiční letní akce do Readingu a Leedsu i na japonský Summer Sonic. Nedávno také zveřejnil termíny klasického evropského turné, během něhož se vrátí do Čech. Naposledy zde vystoupil s kapelou Linkin Park jen několik týdnů před smrtí Benningtona na festivalu Aerodrome. Letos se na něj můžeme těšit již 19. března 2019 ve Foru Karlín, kde představí především desku Post Traumatic.

Články, které by tě mohly zajímat