Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MISTA feat. HENRY TOTH – Take Me Home

4. června 2016 9:00
Novinka Evropy 2: MISTA feat. HENRY TOTH – Take Me Home

Hrajeme od soboty 4. června 2016.

O zpěvačce Mistě, která je původem Slovenka, jste mohli poprvé slyšet v roce 2011, kdy představila svůj úspěšný singl „Rock It (United)“. Nemenšího úspěchu dosáhla také s druhým singlem „Never Hide“, díky němuž prorazila i v zahraničí.

V minulém roce se s velkou pompou opět připomněla, a to hitem „Catwalk Fever“, který válcoval nejednu tuzemskou hitparádu. Píseň se objeví na EP „Back 2 Roots“, jehož vydání se plánuje začátkem léta. Na albu najdete také další hit „Take Me Home“, s nímž se Mista opět snaží uspět v českých rádiích.

Take Me Home“ je emotivní melodická balada překypující pocity a prožitky. Mista v ní zpívá o lásce, podpoře a uznání, které všichni hledáme ve vztazích, rodině či přátelstvích. Na spolupráci si zpěvačka přizvala kytarovou legendu Henryho Totha, jež byl celých 12 let členem kapely Elán, a který celou atmosféru písně jen podtrhl.

Nový singl můžete slyšet nejen na Evropě 2, ale můžete se také těšit na živou interpretaci na hudebních festivalech, které bude Mista sjíždět se svou akustickou kapelou.

Články, které by tě mohly zajímat