Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NIKITA KINGSTON – Different Kind

15. května 2022 9:45
Novinka Evropy 2: NIKITA KINGSTON – Different Kind

Hrajeme od soboty 14. května 2022.

Jen těžko ji přehlédnete. Půvabná dívka s medově svůdným hlasem Nikita Kingston debutuje singlem Different Kind. Nikita se účastnila loňské série Česko – Slovenská SuperStar a letos prošla také pořadem Tvoje tvář má známý hlas. V SuperStar se dostala mezi deset nejlepších, ale než mohlo finále začít, z rodinných důvodů ze soutěže odstoupila. 17letá zpěvačka s česko-jamajskými kořeny se hudbě věnuje od útlého dětství. Základ písničky Different Kind napsala ve 14 letech. „Milovala jsem Twenty One Pilots a ti mě inspirovali a motivovali. Začala jsem hrát na klávesy i skládat písničky,” svěřuje se talentovaná dívka a přiznává, že o hudební dráze vždycky snila. „S kamarádkou jsme si říkaly, že jednou budeme slavné zpěvačky,” směje se a dodává: „Nechci se podbízet a dělat úplný mainstream. Chtěla bych mít své publikum, ale určitě netoužím předvádět něco, co nikdo nechápe.”

Se singlem Different Kind ji pomáhali producent Reginald a kytarista David Kandler působící ve skupině Sofiana Medjmedje. „Přinesla jsem několik rozepsaných věcí, ze kterých jsme vybrali nejlepší pasáže a složili novou skladbu. Nikdy předtím jsem takhle s někým nepracovala, byla to skvělá zkušenost,” prozrazuje Nikita. „V písničce zpívám o pocitech člověka, který je odlišný a nezapadá mezi ostatní. Než se ale přizpůsobit a řídit se pravidly je lepší být different kind…”

Talentu má Nikita na rozdávání. A nejen hudebního. Sama si navrhla a nakreslila obal singlu, vyráběla i polštáře, které se objevují v klipu k Different Kind. „Pokoj, kde se video točilo, není můj. Aby to ale bylo maximálně autentické, nastěhovali jsme do něj spoustu mých věcí – gramofon, desky, knížky, obrázky, co visí na stěnách. I ta kytara je moje,” popisuje. „Nemohu se dočkat, až singl vyjde. Několikrát jsme museli měnit plány. Byla to dlouhá cesta, ale rozhodně stála za to!”

Zdroj: Warner Music, YouTube, Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat