Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NOTD feat. FELIX JAEHN, GEORGIA KU & CAPTAIN CUTS – So Close

20. května 2019 15:45
Novinka Evropy 2: NOTD feat. FELIX JAEHN, GEORGIA KU & CAPTAIN CUTS – So Close

Hrajeme od soboty 18. května 2019.

Stockholmské producentské duo NOTD, jehož věk dává dohromady pouhých 37 let, vydává ve spolupráci s německým DJem a producentem Felixem Jaehnem a americkým produkčním teamem Captain Cuts za přispění vokálů anglické zpěvačky Georgii Ku singl So Close.

NOTD mají na kontě oficiální remixy Shawna Mendese, RihannyEda SheeranaSiiDemi Lovato nebo Years & Years.

Felix Jaehn vyslal do éteru například songy Ain’t Nobody (Loves Me Better), Bonfire, Book Of LoveHot2Touch, nebo spolupráci s OMIm na remixu jeho tracku Cheerleader.

Georgia Ku Overton je britskou zpěvačkou a skladatelkou, která v současné době zakotvila v kalifornském Los Angels. Svými vokály se podílí na řadě hostovaček.

Captain Cuts tvoří trojice producentů a remixérů – Ben Berger, Ryan McMahon a Ryan Rabin ze seskupení Grouplove. Dali se dohromady v Los Angels v roce 2011, právě tam se seznámili s Georgii Ku. Chlapci společně napsali třeba písně pro Bebe Rexhu, Halsey, Tove Lo nebo The Chainsmokers.

Video se natáčelo v japonském Tokiu. Hlavní roli hrají muž se ženou, kteří se do sebe zamilují po cestě do práce a celým zbytkem klipu se protančí.

Singl vyjde na albu Breathe.

Články, které by tě mohly zajímat