Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NOTD feat. NINA NESBITT – Cry Dancing

14. září 2020 14:45
Novinka Evropy 2: NOTD feat. NINA NESBITT – Cry Dancing

Hrajeme od soboty 12. září 2020.

Multiplatinové produkční duo NOTD společně se skotsko-švédskou zpěvačkou a textařkou Ninou Nesbitt na tanečním parketu nechávají slzy se svým nedávno vydaným singlem Cry Dancing. Hymna opírající se o intimní vokály mladé zpěvačky je živou a perfektní taneční skladbou. „Nepiju, abych na Tebe zapomněla, piju, abych se bavila,“ vzkazuje.

NOTD říkají, že jsou dlouholetými fanoušky Niny a její práce, a tak po spolupráci hned skočili. „Cry Dancing má náladu, která nám pomohla projít karanténou a doufáme, že to samé dokáže s fanoušky,“ říká duo NOTD. Nina si spolupráci také pochvaluje a říká, že je nadšená, že s klukama mohla pracovat.

Cry Dancing je druhým singlem NOTD tohoto roku. Následuje skladbu I Don’t Know Why s Astrid S, která za pouhé 2 měsíce nabrala 25 milionů celosvětových streamů. Mezi tím se duo vrátilo ke svým kořenům s oficiálním remixem hitové balady Zoe Wees s názvem Control. NOTD nadále staví na své dynamice od roku 2019, kdy překonali 1 miliardu streamů a měli nejhranější skladbu So Close v americkém Dance Radiu.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat