Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NYKKI – Me Over You

20. února 2022 9:45
Novinka Evropy 2: NYKKI – Me Over You

Hrajeme od soboty 19. února 2022.

Zpěvačka Nykki zpívá o sebehodnotě v posilující novince Me Over You, ke které představuje i videoklip. Skladba Me Over You, která vznikla v čase lockdownu, je výsledkem série zaoceánských on-line setkání Nykki, Salt Ashes a britského autorského a produkčního dua The Radiators (Louis Souyave a Madoxx Jones). Skladba má potenciál stát se soundtrackem pochmurných zimních dnů a zároveň vzpomínkou na léto. Náladu dokonale vykresluje videoklip režiséra Jana Stracha, který obsahuje záběry z třídenního road tripu mezi italským pobřežím a Římem.

Tuto skladbu jsem napsala, když lockdown na nějaký čas zastavil mojí kariéru. Právě jsem se přestěhovala do Raleigh v Severní Karolíně, abych našla novou inspiraci. Když jsem se  spojila s The Radiators a začali jsme si psát, vznikla nám úplně jiná písnička. Pak jsem jim zavolala zpátky a požádala je, aby se mnou spolupracovali i na tomto velmi osobním nápadu na text, který jsem měla. Me Over You je o tom, že si připomínám, že někdy jsem já to všechno, co potřebuji, a abych si začala vybírat sebe samu před všemi ostatními. Co se týče produkce, chtěla jsem jemný začátek, který se postupem písně dostane k něčemu povznášejícímu a silnějšímu,“ říká o skladbě Nykki.

Nykki a. k. a. Nikola Mertlová je 23letá česká zpěvačka. V současnosti se věnuje vlastní sólové produkci. Do této chvíle vydala singly Lost My MindHome To You No CryNykki novinkou Me Over You potvrzuje skutečnost, že je skladatelkou, která je schopná napsat poutavé a upřímné texty, zabalené do inovativní popové produkce.

Zdroj: Svatava Tomanová Kruntová, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat