Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PETER ARISTONE – Missing The Moments

5. května 2019 8:45
Novinka Evropy 2: PETER ARISTONE – Missing The Moments

Hrajeme od soboty 4. května 2019.

Zpěvák a skladatel Peter Aristone pracuje na novém albu, jehož vydání je naplánováno na podzim letošního roku. Nyní z něj představuje první singl a videoklip Missing The Moments. Píseň pojednává o vnitřním dítěti v nás a klade otázku, zda v životě zbytečně nepřicházíme o ty nejhezčí momenty.

“Když jsem skládal tuto písničku, myslel jsem na svět malých dětí. Jsou tak spontánní a ‚neochočeny‘ pravidly ‚dospěláckého‘ světa, umí se radovat z maličkostí a ze života obecně,” vypráví Peter Aristone a dodává: “Zatímco my dospělí neustále řešíme, co si o nás pomyslí ti druzí, korigujeme své chování, honíme se za kariérou a vlastně hrajeme jakési divadlo. Nepřicházíme ale tímto svým přístupem o ty nejhezčí momenty v životě?”

Ve videoklipu k písničce Missing The Moments je pomyslná zeď mezi dětským a dospělým světem znázorněna sklem. “V jednu chvíli se na druhé straně skla objeví dítě a já se ho ptám – kdo vlastně jsem? Ve svém životě jsem hrál tolik rolí, jak se můžu nyní vrátit zpátky sám k sobě?”, doplňuje Peter Aristone.

Články, které by tě mohly zajímat