Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PETER BIČ PROJECT – Where Did You Go

31. července 2018 12:45
Novinka Evropy 2: PETER BIČ PROJECT – Where Did You Go

Hrajeme od soboty 28. července 2018.

Slovenská kapela Peter Bič Project po odstartování nové éry přišla s novinkou. První skladba samostatné produkce nového Peter Bič Project je v porovnání s předešlými hudebními počiny zvukově odlišná. Emoce a intimitu v písni Where Did You Go kapela podtrhla zajímavým videoklipem. Skladba je prvním singlem z vydaného alba Dream.

Where Did You Go je jedna z nejemotivnějších skladeb, co jsem doposud složil, a kterou i Peter Bič Project nahrál. Když jsem přemýšlel nad tím, jakým směrem se máme ubírat, věděl jsem, že to má být o nás. O tom, co jsme prožili a co prožíváme. To se projevilo i na motivu písničky, která vyjadřuje intimitu,“ prozradil Peter Bič, jak vznikla skladba nabitá emocemi.

Peter Bič Project k nové skladbě natočili i videoklip, který zachycuje atmosféru bolestné ztráty. Obraz, který pro neznámé Košičany vytvořil jejich rodák Laco Rychtárik, obrovskou emoční nálož umocňuje. „Ten klip je pro mě z dosud natočených klipů favoritem. Laco do posledního detailu vystihl to, co jsme do toho zvukově i textově vložili my. My jsme do toho vložili sebe a on za námi nezaostával…,“ neskrývá Peter Bič nadšení a uznání zároveň.

Články, které by tě mohly zajímat