Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: P!NK – Trustfall

16. března 2023 12:45
Novinka Evropy 2: P!NK – Trustfall

Hrajeme od soboty 11. března 2023.

Uznávaná zpěvačka a skladatelka P!nk nedávno představila své netrpělivě očekávané 9. studiové album Trustfall. Album obsahuje hity Never Gonna Not Dance Again a titulní skladbu Trustfall.

Píseň Trustfall, kterou produkovali na cenu Grammy nominovaný elektronický umělec Fred a Johnny McDaid ze skupiny Snow Patrol, který je spolu s P!nk autorem písně, je syntetickou euforickou hymnou a dalším velkým hitem v již tak působivém hudebním katalogu P!nk. Skladba Trustfall, poháněná pulzujícím tanečním rytmem a charakteristickým silným vokálem P!nk, je prohlášením, že je třeba opustit strach a věřit v neznámo.

Vydání skladby Trustfall doprovází filmový videoklip, jehož choreografii vytvořil Ryan Heffington a režírovala Georgia Hudson, která s P!nk spolupracovala již na videoklipu k písni What About Us. Videoklip sleduje hlavní hrdinku a P!nk, jak se během jedné noci sblíží a každá se nakonec rozhodne padnout svým vlastním způsobem. Videoklip Trustfall měl celosvětovou premiéru ve vysílání MTV, stejně jako na billboardech Paramount Times Square.

Album Trustfall je jedním z nejzajímavějších děl v autorčině katalogu. P!nk podnikla spolupráci s Chrisem Stapletonem, The Lumineers a First Aid Kit. Na albu pracovali také známí textaři a producenti jako Max Martin, Shellback, Greg Kurstin, Fred a Billy Mann. Trustfall je průzkumem vzestupů a pádů – příběhem o nejistotě, svobodě a odpoutání se. „Je to možná album, na které jsem nejvíc hrdá,“ říká P!nk. Její recept na dobře strávený den? „Oblékněte si nejpohodlnější tepláky, naplánujte si hodinu péče o sebe a pusťte si první skladbu. Potřebujete však 2 ingredience: kapesníky a taneční boty.“

Letos v létě se P!nk také vrátí na cesty se svým Summer Carnival 2023 Tour, v rámci kterého vystoupí na stadionech po celé Severní Americe.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat