Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: POST MALONE – Circles

16. prosince 2019 15:45
Novinka Evropy 2: POST MALONE – Circles

Song nám od listopadu boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 14. prosince 2019 singl nasazujeme i do klasického air-playe.

Jeden z nejúspěšnějších interpretů současnosti Post Malone vydává singl Circles, který je čtvrtým singlem z Post Maloneova chystaného třetího studiového alba Hollywood’s Bleeding. Circles následuje narativ zlomeného srdce z předchozí skladby Goodbyes.

O Post Maloneovi se říká, že ve své hudbě mísí country, grunge, r’n’b a hip-hop, které doplňuje pro něj typicky lakonickým vokálem. Proslavil se zejména skladbou Congratulations, na které spolupracoval se členem (t)rapových Migos Quavem, a která dosáhla osmého místa v Billboard Hot 100 a získala diamantovou certifikaci. Album Stoney se stalo v rámci labelu Universal Music nejprodávanějším debutovým albem roku a následující deska Beerbongs & Bentleys se stala jedním z nejúspěšnějších alb loňského roku. Je autorem hitů jako Rockstar, který dosáhl téměř 2 miliard streamů a stal se rapovou/hip-hopovou skladbou, která nejdéle v historii držela první místa mnohých renomovaných žebříčků (za všechny jmenujme Spotify Global a Billboard Hot 100), Better Now, White Iverson, Sunflower nebo Psycho. Post Malone byl čtyřikrát nominován na Grammy a třináctkrát na Billboard Music Awards.

Hlasuj pro Post Malonea v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat