Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: REMME – Lose Touch

1. července 2020 9:45
Novinka Evropy 2: REMME – Lose Touch

Hrajeme od soboty 27. června 2020.

Nizozemský zpěvák Remme vydal svůj již třetí singl Lose Touch potom, co v lednu debutoval s fantastickou písní Get Old. Dvacetiletý Remme novinkou ukazuje svůj neuvěřitelný hudební rozsah a předvádí svůj vřelý hlas vložený do aranžmá strun. O písni Lose Touch říká, že pokaždé, když ji zpívá, cítí silné emoce. „Když ji zpívám, jako by mě nutila dát všechny věci do pořádku. Mám u ní pocit, že padám do nekonečna. Přivádí mě k šílenství a chce se mi nahlas křičet. Lose Touch je o někom, kdo Tě strčí přes okraj,“ říká Remme.

Lose Touch není jen další klavírní baladou. V některých částech je měkká, v jiných hlasitá a mocná. Je umocněná souhrou klavíru, houslí, bubnů, basy a kytar, což vytváří její nevšední atmosféru. „V den, kdy jsme na songu začali pracovat, jsme ho nedokončili, ale měli jsme základní koncept. Píseň jsem poté nechal nějakou dobu odpočinout a v březnu 2019 jsem navštívil jednoho ze svých drahých přátel – úžasného písničkáře Garyho Go, který skládá například pro Rihannu nebo Skrillexe. Skladbu jsem mu zahrál, jemu se děsně líbila, a ještě ten samý den jsme ji dokončili,“ popisuje tvorbu Remme.

Perfektním začátkem jeho kariéry byl singl Get Old, který nashromáždil už 4 miliony streamů a získal fanoušky po celém světě, a to i v rádiích. Jeho druhý singl Hunger má nyní 700 tisíc streamů. Aktuálně umělec připravuje novinky, na které se mohou fanoušci těšit už brzy.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat