Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: RENFORSHORT feat. MIKE SHINODA – I Drive Me Mad

19. července 2020 9:45
Novinka Evropy 2: RENFORSHORT feat. MIKE SHINODA – I Drive Me Mad

Hrajeme od soboty 18. července 2020.

18náctiletá pěvecká senzace Ren, kterou znáte z playlisu Evropy 2 díky singlu IDC, si změnila jméno na Renforshort a vydává remix své popové hymny I Drive Me Mad. Mike Shinoda, jenž za remixem stojí, dává skladbě s dusivým nádechem úzkosti nový rozměr. Spolupráce těchto dvou umělců vznikla poté, co Mike Shinoda slyšel skladbu v hudebním playlistu, jenž sleduje a okamžitě mu uvízla v hlavě dynamika písně, Renin hlas a způsob, jakým se píseň zrychluje do refrénu.

Všechno mi připadalo vzrušující. Spojil jsem se s textem a s myšlenkou, že se přivádím k šílenství a zamiloval jsem se,“ říká Mike. „Po pár poznámkách a vyměněných zprávách byla píseň namixovaná a Mike mi poslal pár verzí. Bylo skvělé slyšet, jak má píseň dostala úplně jiný život,“ říká Renforshort a je na skladbu pyšná.

Ještě jako Ren vydala vloni svůj debutový singl Waves. Waves následoval singl Mind Games, který má na svém kontě aktuálně přes 7 milionů streamů a byl zařazen do playlistů jako Apple Music Artist Of The Week nebo Artist To Watch na SoundCloudu. Hudební kritici na Ren – nyní tedy Renforshort – vychvalují zastřený vokál, minimalistický temný popový zvuk, zranitelnost mládí a nezpochybnitelný talent a shodují se, že je jen otázkou času, kdy zaútočí na přední příčky hitparád.

Song pochází z EP Teenage Angst.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat