Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ROBIN MOOD – Zločin

2. března 2019 16:45
Novinka Evropy 2: ROBIN MOOD – Zločin

Hrajeme od soboty 2. března 2019.

Zpěvák Robin Mood připravil nový singl. Jmenuje se Zločin a slyšet ho můžete exkluzivně v našem vysílání.

Liberecký muzikant je hned dvakrát čerstvě nominovaný na Hudební ceny Evropy 2. Najdete ho mezi kandidáty na titul Objev roku, stát se může i Zpěvákem roku. Nominace si vysloužil za povedené singly Na Měsíc a Gravitace, které z éteru Evropy 2 dobře znáte. „Loňský rok byl pro mě zásadní a nominace v cenách rádia Evropa 2 vnímám jako pomyslné vyvrcholení celého období. Užívám si to, ale zároveň dobře vím, jak je úspěch pomíjivý. Zůstávám stát nohama na zemi,“ přiznává hudebník, který je zároveň kytaristou v populárních Eddie Stoilow a producentem řady cizích nahrávek.

Jeho nejbližším spolupracovníkem je Kenny Rough, kumpán z města pod Ještědem a dvorní DJ a producent libereckého rapového krále Paulieho Garanda. Robin s ním konzultuje nejen vlastní písničky, společně jsou také podepsáni pod celou řadou česko-slovenských hip-hopových nahrávek včetně mnoha skladeb zmíněného Paulieho Garanda.

Novinka Zločin je už čtvrtým singlem Robina Mooda. Znovu se může pochlubit moderní popovou produkcí a chytlavým melodickým motivem, náladou se však od předchozích písniček liší. „Zkusili jsme vystoupit z komfortní zóny a natočit temnější věc,“ hodnotí skladbu její protagonista. „Textově, po zvukové stránce, a koneckonců i video, které bude mít premiéru 7. března 2019, je oproti předchozím poeticky laděným klipům výrazně syrovější.“

Song vyjde na albu Na Měsíc.

www.facebook.com/RobinMoodRBNMD

Články, které by tě mohly zajímat