Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: RODAN – Gone

20. prosince 2020 15:45
Novinka Evropy 2: RODAN – Gone

Hrajeme od soboty 19. prosince 2020.

Singl Gone jsem napsal v období, kdy jsem o sobě trochu pochyboval, v období mé určité transformace, ztrátě iluzí – že by přechod do dospělosti? Myslím, že v podobném rozpoložení se čas od času ocitáme všichni, pro mě to bylo jednodušší v tom, že jsem v těchto chvílích mohl utéct k hudbě, kterou bych chtěl do budoucna hrozně rád dál dělat, vyvíjet se, zlepšovat a koncertovat,“ komentuje svůj singlový debut i další plány Rodan, který je sice věkem i vzhledem ještě teenager, ale jeho debutový singl Gone zaujme možná až překvapivou vyzrálostí, kterou doplňuje nezpochybnitelný talent.

Vždycky jsem měl sen, že jednou budu vyprodávat stadiony a nahrávat v dobrých studiích. Teď jsem, poté co jsme začali spolupracovat s Honzou Čechtickým, už aspoň do profesionálního studia nakoukl. Můj hlavní cíl je dokázat, že se naše generace může kvalitou přiblížit zahraničním vzorům nebo se jim i vyrovnat,“ dodává talentovaný mladík se sebevědomě sympatickou vizí.

Zajímá-li vás o Rodanovi více, měli byste vědět, že celým jménem se jmenuje Rodan Tuka, narodil se v Neratovicích, ale od útlého věku žije v Praze – Letňanech. Ve svých čerstvých osmnácti je aktuálně studentem třetího ročníku na SOŠ pro Administrativu EU. Kromě studia (a samozřejmě muziky) se věnuje fotbalu, který hraje od svých šesti za klub Spartak Kbely, odkud si na chvíli odskočil do Meteoru, a do svých čtrnácti let hrál také tenis.

Singl vyjde na albu Glasses Off.

Zdroj: Supraphon

Články, které by tě mohly zajímat