Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SAM SMITH – Diamonds

25. října 2020 9:45
Novinka Evropy 2: SAM SMITH – Diamonds

Hrajeme od soboty 24. října 2020.

Držitel cen Grammy, Brit, Golden Globe a Oscar – globální hvězda Sam Smith vydal nedávno nový singl Diamonds a oznámil tím datum vydání alba Love Goes. To vyjde už 30. října 2020. Píseň Diamonds je předvedením Samových nenapodobitelných vokálů v příběhu o lásce prožité bez lítosti.

Samův celosvětový úspěch se 30 miliardami globálních streamů nebere konce a už brzy se obohatí o nové s vydáním alba Love Goes, na kterém spolupracoval s největšími hvězdami hudební scény od Stevea Maca přes Shellbacka/MXM, Labrintha až po Jimmyho Napese, kteří zpracovali Samovu sbírku napsaných písní za poslední dva roky.

Sam Smith říká: „Poslední dva roky byly nejexperimentálnějším obdobím mého života, osobně, ale i hudebně. Pokaždé, když jsem šel do studia, slíbil jsem si, že budu střílet pro hvězdy a nebudu mít žádná omezení. Výsledek byl tak magický, a tak terapeutický a zábavný. Má láska k hudbě je tak široká a všechny mé hudební ‘guilty pleasures’ se staly radostmi. Žádná vina, žádná hanba, jen láska ke zpěvu, tvoření a tanci. Jsem tak vděčný každému člověku, který přijal mou tvořivost a směr a dovolil mi být v ten den v tom studiu kýmkoliv jsem chtěl být… Poslouchat tyto písně s otevřeným srdcem a zacházet s každou písní jako s jinou květinou ze zahrady, bavit se s nimi. Snažil jsem se nebrat se při psaní takových písní příliš vážně. Doufám, že Tě rozesmějí, protože mě stvořily…”

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat