Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SAM SMITH feat. NORMANI – Dancing With A Stranger

20. ledna 2019 9:45
Novinka Evropy 2: SAM SMITH feat. NORMANI – Dancing With A Stranger

Hrajeme od soboty 19. ledna 2019.

Jeden z nejúspěšnějších zpěváků současnosti Sam Smith vydává singl Dancing With A Stranger, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Normani, která v minulosti působila v uskupení Fifth Harmony. Ke spolupráci došlo v podstatě náhodou – Sam nahrával společně se Stargatem a Jimmy Napesem ve studiích v LA a Normani byla hned za druhými dveřmi. Společný singl jako výsledek setkání dvou vzájemných fanoušků byl nasnadě.

Sam Smith strávil celý minulý rok cestováním po světě v rámci turné k aktuálnímu albu The Thrill Of It All, na kterém prodal přes milion lístků určených pro stovku koncertů. Dancing With A Stranger je prvním novým singlem od vydání skladby Promises, na které Sam Smith spolupracoval se světoznámým DJem Calvinem Harrisem. „Těším se, až song všichni uslyší. Napsal jsem ho během turné a shrnuje všechny moje pocity, které obnáší balancování mezi koncertováním a soukromým životem. A z Normani jsem nadšený, jsem její obrovský fanoušek,” přibližuje singl Sam Smith.

Normani odstartovala svou sólovou kariéru v minulém roce, kdy vydala debutový singl Love Lies, na kterém se objevuje po boku Khalida. Skladba se umístila na první příčce amerického žebříčku Top 40 Radio. Normani má za sebou spolupráci například s Calvinem Harrisem, Quavem nebo Kehlani. V letošním roce bude navíc předskakovat Arianě Grande na severoamerické části turné k desce Sweetener.

Články, které by tě mohly zajímat