Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SASHA ALEX SLOAN – I Blame The World

31. července 2022 15:45
Novinka Evropy 2: SASHA ALEX SLOAN – I Blame The World

Hrajeme od soboty 30. července 2022.

Uznávaná zpěvačka a skladatelka Sasha Alex Sloan vydala v pátek 13. května 2022 své nové album I Blame The World, ze kterého pochází i stejnojmenný titulní singl I Blame The World.

Nihilistická skladba skrytá za pulzujícím popovým beatem ukazuje, jak Sasha přijímá negativní události s otevřenou náručí. „Jsem holka – poloprázdná sklenice,“ zpívá Sasha a hravě zdůrazňuje klasické fráze a pozitivní afirmace, u nichž přemýšlí, jestli vůbec mají smysl.

Píseň doprovází hudební video, kde Sasha s kapelou vystupují v prázdné místnosti osvětlené jediným reflektorem.

I Blame The World je pokračování jejího kritikou ceněného debutu z roku 2020 Only Child. Nové album představuje umělkyni unavenou apatií okolního světa a zahajuje novou, odvážnou éru její muzikálnosti.

Od doby, co se v roce 2017 objevila Sasha Alex Sloan díky několika významným spolupracím na scéně, nasbírala více než 2 miliardy streamů po celém světě. Ukázala se jako opravdová mistryně slova a vytvořila emocionálně bohaté skladby plné silných melodií a dojemných textů. Sasha, kterou blahořečí The New York Times, Billboard, Spin, Rolling Stone, Paper, Uproxx a další, získala pozornost singly jako Lie, Normal, Older a Dancing With Your Ghost. Do povědomí se Vám mohla dostat spoluprací s Martinem Garrixem G–Eazym na songu Love Runs Out.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat