Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SEBASTIAN – Hledám

30. října 2022 15:45
Novinka Evropy 2: SEBASTIAN – Hledám

Hrajeme od soboty 29. října 2022.

Kapela zpěváka Sebastiana prošla během posledních let výraznou proměnou, které si nejde nevšimnout především během live vystoupení. Energická show nabitá skvělými muzikantskými výkony celé kapely dokáže přitáhnout pozornost a zaujmout i na největších tuzemských festivalech. Nyní přichází frontman Sebastian Navrátil s niternou zpovědí o vztahu a pomíjivosti světa, která se díky hravému beatu vymyká ze škatulky ploužáků, což podtrhuje originální videoklip z dílny Jakuba Mahdala. Radiové hity i poslední novinky představil Sebastian na 3 samostatných koncertech v Liberci, Praze a Brně. Jako speciální host se představila vycházející hvězda Pam Rabbit a fanoušci se tak mohli těšit z výjimečných hudebních večerů.

„Píseň Hledám vznikla na začátku února tohoto roku. V Liberci byly ještě poslední zbytky sněhu a já nostalgicky vzpomínal na prožitá léta, na to jak se všichni a všechno kolem nás mění, vzpomínal jsem taky na období, kdy jsem se naposledy cítil v klidu a bezpečí,“ říká zpěvák Sebastian. „Někdy se totiž ženeme za štěstím, které vidíme okolo nás, na internetu, v televizi a neustále hledáme náš vysněný ideál, ale co když ale nestačí jen hledat? Co když je potřeba proto udělat víc? Začít u sebe a ke svému štěstí se probojovat? O tom všem pojednává píseň Hledám,“ dodává.

Píseň, která se z počátku jeví jako balada, nakonec dostává lehce taneční vibe 80. let. Produkce se chopil talentovaný producent Enthic a při psaní asistovali Jakub Mahdal a Jan Vávra. S výsledným mixem se popasoval ODD. O videoklip se postaral renomovaný movie maker a kytarista kapely Jakub Mahdal, který dal písni nápaditý vizuál. „Videoklip je tentokrát uchopen trošku nevšedně a celý děj je o ultrazpomalených záběrech, kde se promítá černobílý svět, stejně tak, jako je to občas i v lásce a životě vůbec,“ dodává režisér a kytarista Jakub Mahdal.

Song vyjde na albu sBohem.

Zdroj: Universal Music, Oliver Tichý, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat