Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SEBASTIAN – Náš svět

1. září 2019 10:45
Novinka Evropy 2: SEBASTIAN – Náš svět

Hrajeme od soboty 31. srpna 2019.

Zpěvák Sebastian má nový singl Náš svět. Optimistická písnička je předzvěstí chystané druhé desky Rub a líc.

Rok 2019 je pro Sebastiana jakýmsi znovuzrozením. Když vloni na podzim přestál zdravotní problémy, které ohrožovaly jeho pěveckou kariéru a kvůli kterým musel změnit veškeré plány, odstartoval novou etapu. S novou energií se vrátil na koncertní pódia, kde během jarního miniturné představil první písničky z chystané desky. Sérii koncertů pojmenoval podle skladby, která ho katapultovala na úplný vrchol domácí rádiové hitparády. Písnička Rub a líc měla být původně singlem, který uvede na trh nové album, ale trable s hlasem zpěvákovi znemožnily ho včas dokončit. Vydání druhé desky Sebastian odložil na letošní podzim a posluchačům tak může před jejím zveřejněním nabídnout ještě jednu novinku.

„Vloni jsem se necítil příliš dobře. Rušil jsem koncerty, odkládal nahrávání desky a běhal po doktorech. Nebylo jasné, jestli si ještě někdy stoupnu za mikrofon,“ vzpomíná Sebastian. „Byl jsem psychicky strašně unavený, ale pomohla mi podpora fanoušků a psaní nových písniček. Skladba Náš svět vznikla v reakci na zprávu, že jsem v pořádku a můžu pokračovat. Otiskla se do ní všechna ta radost, kterou jsem v tu chvíli prožíval.“

Singl Náš svět můžete exkluzivně slyšet na Evropě 2, ve čtvrtek 5. září 2019 vám navíc exkluzivně představíme i videoklip!

Články, které by tě mohly zajímat