Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SEEB feat. GOODBOYS & HRVY – Unfamiliar

7. června 2020 15:45
Novinka Evropy 2: SEEB feat. GOODBOYS & HRVY – Unfamiliar

Hrajeme od soboty 6. června 2020.

Norské producentské duo Seeb společně s britským producentským triem GoodBoys a jedním z nejpopulárnějších teen popových zpěváků Británie HRVYM vydali před pár dny singl Unfamiliar. Singl vznikl na hudebním kempu, který v listopadu 2019 uspořádali Seeb ve svém rodném městě Oslo. Na kemp pozvali přes 25 interpretů, skladatelů a producentů, jejichž žánrový záběr se rozprostíral od hip-hopu přes stadiónové hymny až po romantické balady.

Seeb od začátku své existence měnili tvar a směr, kterým se bude dnešní taneční hudba ubírat. Prvně se tak stalo ikonickým remixem skladby I Took A Pill In Ibiza, který v roce 2016 otřásl žebříčky. Od té doby oficiálně zremixovali například songy Eda Sheerana nebo Tove Lo a spolupracovali s Coldplay na remixu Hymn For The Weekend nebo s OneRepublic na hitu Rich Love. Seeb si zatím připsali v součtu 4 miliardy streamů.

HRVYHO nejnovější singl I Wish You Were Here se v Británii stal jedním z nejhranějších rádiových singlů. Předchozí hit Personal si připsal přes čtvrt miliardy streamů a během loňského léta HRVY vystoupil na jednom pódiu společně s Jonasem Blue. V roce 2018 byl nominován na Nickelodeon Kids Choice Award a BBC Radio 1 Teen Award, přičemž jeho vystoupení se stalo během ceremoniálů jedním z nejsledovanějších.

Trio GoodBoys sestávající z Joshuy Grimmetta, Johannese Shorea a Ethana Shorea se do hudební historie zapsalo především hitem Piece Of Your Heart, na kterém spolupracovalo s italským triem Meduza. Singl se umístil na druhém místě v britském žebříčku singlů a za rok 2019 získal nominaci na Grammy za nejlepší taneční nahrávku.

Song najdete na albu Sad In Scandinavia.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat