Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SHAED feat. ZAYN – Trampoline

13. prosince 2019 19:00
Novinka Evropy 2: SHAED feat. ZAYN – Trampoline

Hrajeme od soboty 7. prosince 2019.

Americké electro-popové trio Shaed vydává remix svého hitu Trampoline, který zpracoval DJ Joel Corry. V rámci remixu trio vokálně doplňuje bývalý člen One Direction Zayn. Singl pochází z nedávného EP kapely Shaed s názvem Melt.

Joel Corry zaznamenal úspěch zejména díky svému tracku Sorry, který se v Británii umístil na šesté příčce žebříčku singlů a potom, co byl zařazen do reality show Love Island se z výběru Top 40 nehnul sedmnáct týdnů v kuse. Singl si na Shazamu vyhledalo denně 41 000 lidí, na Spotify si připsal přes 41 milionů streamů a na kontě má zlatou certifikaci.

Trio Shaed, které tvoří vokalistka Chelsea Lee a dvojčata-multiinstrumentalisté Max a Spencer Ernstovi, se dostalo do povědomí veřejnosti zejména po vydání originální verze singlu Trampoline v létě 2018. Od té doby trio získalo přes půl miliardy streamů a pravidelné místo v žebříčcích největších hitů jak v Británii, tak ve Spojených státech. Jejich skladby se objevily rovněž v reklamách na Apple nebo Victoria’s Secret.

Články, které by tě mohly zajímat