Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SHAWN MENDES feat. JUSTIN BIEBER – Monster

22. února 2021 15:45
Novinka Evropy 2: SHAWN MENDES feat. JUSTIN BIEBER – Monster

Hrajeme od soboty 20. února 2021.

Grammy nominovaný, multi-platinový zpěvák a skladatel Shawn Mendes vydal spolu se světovou superstar Justinem Bieberem píseň Monster. Ta je druhým singlem z Shawnova čtvrtého studiového alba Wonder, které vyšlo v pátek 4. prosince 2020. Obě hvězdy se také spojily pro hudební videoklip, který režíroval Colin Tilley a už pár hodin po vydání měl na kontě téměř 3 miliony zhlédnutí na YouTube.

Tahle písnička se mnou vždycky rezonovala a nikdy si nenašla cestu ven,” říká Shawn Mendes o písni Monster. „Je to o tom, jak může společnost postavit celebrity na piedestal a dívat se, jak padají a zdá se, že je to zábava. Ale je to těžké,” pokračoval Shawn a přiznal, jak moc pro něj spolupráce s Justinem znamená. „Je to jedna z nejvýjimečnějších písní, co jsem kdy napsal. A čím víc jsem to poslouchal a čím hlouběji se do toho dostávám, není to jen o celebritách. Tohle je lidská zkušenost,” doplňuje umělec.

Wonder následuje tři po sobě jdoucí #1 albové debuty, 3 platinová alba a 11 po sobě jdoucích platinových a multiplatinových singlů.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat