Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SIMPLE PLAN – Iconic

13. listopadu 2022 15:45
Novinka Evropy 2: SIMPLE PLAN – Iconic

Hrajeme od soboty 12. listopadu 2022.

Simple Plan se řadí mezi nesmazatelnou součást pop kultury, kdy na zlomu milénia, v době jejich vzestupu, oživili moderní pop-punk svým nezaměnitelným zvukem. Kapela působí již více než dvě desetiletí a stále má pevnou základnu svých fanoušků. Kvarteto, které vzniklo v Montrealu v roce 1999, si užívá vzácného druhu dynamiky mezi umělcem a publikem, která časem nikdy neomrzí.

Poprvé ve své kariéře se kapela během nahrávání držela pevně v okruhu svých dlouholetých partnerů, jako je například Travis Clark z We The Kings a producenty Brianem Howesem, Jasonem Van Poederooyenem a Zakkem Cervinkou (spolupráce s Blink – 182 nebo Good Charlotte).

Zpěvák Pierre Bouvier dodává: „Během naší kariéry chvíli trvalo, než jsme byli dostatečně zralí na to, abychom pochopili, že náš zvuk je přínosem, nikoliv závazkem. Novým albem říkáme, že přijímáme, kdo jsme a nebojíme se dělat to, co umíme nejlépe.“

Album Harder Than It Looks nese název, který ve své podobě povznáší radost dospívajících pevně zakódovanou v jejich DNA spolu se sebeuvědoměním, kterým si Simple Plan prošli během jejich kariéry plné vzestupů i pádů.

„Cítíme se tak šťastní, že jsme s fanoušky, kteří milují naši starou i novou tvorbu,“ říká bubeník Charles André Comeau s tím, že v roce 2022 uplyne 20 let od jejich debutového alba No Pads, No Helmets… Just Balls. „Jsme velmi hrdí na naši minulost, ale ještě více nás těší budoucnost, jsme stále ambiciózní, energičtí a zvědaví, co přinese dalších 20 let.“

Zdroj: Kinda Haulix, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat