Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SWITCH DISCO feat. PUNCTUAL, ELLA HENDERSON & ROBERT MILES – React

13. června 2023 9:45
Novinka Evropy 2: SWITCH DISCO feat. PUNCTUAL, ELLA HENDERSON & ROBERT MILES – React

Hrajeme od soboty 10. června 2023.

Switch Disco – britské mash-upové DJské duo č. 1 – spolu s Ellou Henderson vydávají nejnovější banger React, který vychází u Relentless Records. Dvojice DJů a producentů Dan a Nikos spolupracují bok po boku již téměř 10 let, od doby, kdy se jejich individuální kariéry na britské a řecké hudební scéně střetly, což vyústilo ve skutečně jedinečné tvůrčí partnerství. Kluci podepsali smlouvu s vydavatelstvím Relentless Records ve Velké Británii a jejich debutový singl Everything se stal hitem léta 2021 poté, co byl použit jako soundtrack k úvodní scéně tehdejší série Love Island. Jejich nejnovější nahrávka se objevila také v úvodní epizodě zimní série Love Island 2023.

Jejich mash-upy jsou soundtrackem pro stovky tisíc účtů na tiktok a instagram po celém světě a podporují je i nejlepší DJové na taneční scéně.

Díky originálním vokálům od jedné z největších britských umělkyň Elly Henderson a klasickému klavírnímu samplu z instrumentální taneční klasiky Children z roku 1995 od Roberta Milese je React  připraven udělat obrovské vlny. Letos v létě se duo také vrátí za pulty a vystoupí živě jako headlineři letošního léta na slavném festivalu Ibiza Rocks.

Na nahrávce spolupracovalo i DJské duo Punctual.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat