Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TATE MCRAE – She’s All I Wanna Be

3. dubna 2022 15:45
Novinka Evropy 2: TATE MCRAE – She’s All I Wanna Be

Hrajeme od soboty 2. dubna 2022.

Vycházející hvězda Tate McRae představila nedávno svůj singl She’s All I Wanna Be ze svého nadcházejícího debutového alba. Videoklip k písni vyšel v pátek 11. února 2022. Skladba v žánru alternativního popu opět potvrzuje, že Tate je výborná nejen jako zpěvačka a skladatelka, ale i jako tanečnice. Spolu s premiérou písně totiž Tate na svém kanálu zveřejnila i upoutávku na nadcházející hudební videoklip. Singl She’s All I Wanna Be bude uveden na debutovém albu I Used To Think I Could Fly, které vyjde letos na jaře.

V úterý 8. března 2022 zahájila Tate své turné po Severní Americe se speciálním hostem Mimi Webb. Poté navštíví Velkou Británii a Evropu včetně České republiky – ve čtvrtek 12. května 2022 koncertuje v klubu Roxy v Praze. Na podzim vystoupí jako speciální host na světovém turné Shawna Mendese s názvem Wonder: The World Tour.

Nedávno byla též nominována na 3 ceny iHeart Radio Awards, včetně Nejlepšího nového popového umělce, Taneční písně roku (You s Regardem a Troyem Sivanem) a Best Cover (Heather od Conana Graye).

Úspěchy zahrnují přes 3,2 miliardy streamů, přes 700 milionů zhlédnutí na YouTube a mnoho #1. Byla na seznamu Forbes 30 pod 30 pro rok 2021 jako nejmladší umělec. Též byla nedávno nominována na People’s Choice Awards pro nového umělce roku 2021.

Kombinací vokálních schopností a intimních textů s jejími jedinečnými tanečními pohyby mimo jiné předvedla svůj průlomový singl You Broke Me First na MTV European Music Awards. Píseň je již multiplatinová a dosud získala přes 1,4 miliardy streamů po celém světě!

Na konci roku 2021 Tate vydala Feel Like Shit, první singl z jejího nadcházejícího alba. Dříve také spolupracoval s Khalidem na své písni Working, s DJem Regardem a Troyem Sivanem na tanečním hitu You, s Blackbearem na U Love U a Jeremy Zuckerem na svém singlu That Way. Vydala také dvě EP: All The Things I Never Say a Too Young To Be Sad. Rok 2021 strávila mladá umělkyně koncertováním na festivalech jako Lollapalooza, Firefly Music Festival, Governor’s Ball, Austin City Limits, Jingle Ball iHeart Radio a dalších.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Wikipeadia, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat