Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE CARSLEEPERS – Heartbeat

25. října 2020 15:45
Novinka Evropy 2: THE CARSLEEPERS – Heartbeat

Hrajeme od soboty 24. října 2020.

Dvojice The Carsleepers přichází s druhým singlem Hearbeat. A znovu vás zve na dobrodružnou cestu lemovanou odkazy na moderní popovou hudbu i zemitý rock.

Ve studiu se nijak neomezujeme. Baví nás mít možnost rozhodnout se až v konkrétním okamžiku,“ říkají The Carsleepers. „Přistupujeme k nahrávání maximálně svobodně, bez zbytečných předsudků.“ Důraz na přirozenost a spontánnost se projevuje i ve videoklipu k novince Heartbeat. Skupina v něm nechává expresivně tančit populární herečku Sofii K. Filippi, kterou můžete znát coby Kláru ze seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo jako uznávanou tanečnici se zkušeností z Národního divadla.

The Carsleepers se na české hudební scéně objevili v létě. A hned si hlasitě řekli o pozornost singlem Heya. Zaujali tajemnými vizuály s indiánskou tématikou i pestrým hudebním základem, do kterého se promítly bohaté zkušenosti obou členů skupiny, fascinace moderním zvukem i touha neupínat se na jediný styl. Tajemno, které z prvního singlu dýchá, muzikanti ještě podtrhli, když svou skutečnou identitu ukryli za umělecké pseudonymy Sam David a Sahimi. Dnes už můžeme říct, že oba prošli skupinou Eddie Stoilow a v minulosti spolupracovali s důležitými jmény napříč domácí hudební komunitou. Aktuálně se jako producenti věnují třeba zpěvačce Dominice Lukešové alias Dommi z poslední řady Česko-slovenské SuperStar, se kterou natočili skvělý singl Homeland a chystají i další nahrávky. V kontaktu jsou také s Pokáčem.

www.instagram.com/thecarsleepers

Zdroj: Warner Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat