Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE FAIM – Humans

25. srpna 2019 16:45
Novinka Evropy 2: THE FAIM – Humans

Hrajeme od soboty 24. srpna 2019.

Pop-punkové kvarteto The Faim představuje svůj nový singl Humans. Skladbu produkovali Patrick Morrisey (Weezer, Pharrell Williams) a David Dahlquist (Aurora, Fletcher) v New Yorku a Los Angeles.

„Singl Humans je o jedinečných vlastnostech, které tvoří to, kým jsme, od našich individuálních rysů a osobnosti až k našim silným a slabým stránkám. Tyto rozmanité charakteristiky a jejich vývoj v průběhu celého života nám ukazují, co to znamená být člověkem a jak jsme ve skutečnosti všichni spojeni,“ vysvětluje skupina.

Humans je prvním singlem z jejich připravovaného debutového alba State Of Mind, které vyjde v pátek 13. září 2019.

„Píšeme zcela otevřeně, a to je něco, čemu chceme vždy zůstat věrní,“ říká frontman Josh Raven. „Vše s námi musí rezonovat, aby to bylo srozumitelné vůči našim fanouškům. Na tomto albu to bylo o spojení se sebou samými a o poznání našeho vlivu i vlastního talentu. Pokud se budeme držet toho, kým jsme a co cítíme, doufáme, že v hudbě najdou něco také všichni ostatní,“ dodává Raven.

The Faim v loňském roce debutovali s EP Summer Is Curse. Představí se také v Praze a to ve středu 11. září 2019 v klubu Meet Factory.

Články, které by tě mohly zajímat