Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THIRTY SECONDS TO MARS – Rescue Me

26. června 2018 11:45
Novinka Evropy 2: THIRTY SECONDS TO MARS – Rescue Me

Hrajeme od soboty 23. června 2018.

Multiplatinová kapela s charismatickým frontmanem Jaredem Leto Thirty Seconds To Mars vydává singl Rescue Me, který pochází z aktuálního alba America.

K singlu byl čerstvě natočen i klip, jehož režie se poprvé po 13 letech neujal Jared Leto, ale Mark Romanek. Ten stojí za špičkovými klipy k songům, jako je například Hurt Johnnyho CasheCan’t Stop od Red Hot Chili Peppers nebo Shake It Off od Taylor Swift. Rescue Me následuje úspěch předchozího singlu Dangerous Night, který se v žebříčku Alternative Radio drží na prvním místě a Walk On Water, který se umístil na druhé příčce Billboard 200.

Rescue Me je skladba o bolesti, síle, víře a svobodě. O osvobození se od vraku minulosti a vlastního otroctví. Rescue Me je rovněž skladba o brutální válce, kterou mnozí z nás vedou proti strachu, depresi a úzkosti v naději, že jednoho dne budeme žít život plný štěstí a snů. Bolest nediskriminuje. Všechny nás ovlivňuje. Naše těla, srdce, vědomí. Mnozí se o bolesti bojí hovořit. Nikdo z nás není konstantně OK a necítit se tak by nemělo být stigma. Já i můj bratr vedeme své vlastní osobní bitvy, které neustále mění náš život. Snažím se proto mít na paměti, že ty nejčernější dny vždy následují nejjasnější momenty. Chtěl bych poděkovat každému v tomhle videoklipu za to, že byl tak statečný a zranitelný,“ přibližuje skladbu Jared Leto.

Články, které by tě mohly zajímat