Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIGGI HAWKE – High Season

6. prosince 2020 15:45
Novinka Evropy 2: TIGGI HAWKE – High Season

Hrajeme od soboty 5. prosince 2020.

Londýnská popová zpěvačka a textařka Tiggi Hawke přichází s novým singlem s názvem High Season. Novinka vychází po úspěšném tanečním songu Electric Sun, který vyšel letos v létě. Populárnímu letnímu hitu předcházela emocemi nabitá písnička z roku 2019 For What It Worth, na které Tiggi spolupracovala s producentským duem Sonder (spolupráce s Lanou Del Ray nebo Meghan Trainor) a jenž od svého vydání získal více než pět miliónů streamů na Spotify. Nyní Tiggi svým fanouškům představuje nový elektrický taneční hit High Season, na kterém se podíleli producenti Gil Lewis (spolupráce s U2) a Toby Scott (spolupráce s Bobem Dylanem nebo Brucem Springsteenem).

Skladba byla napsána na jednom songwriting campu, kde bylo strašně moc talentovaných lidí. Byl to jeden z těch dní, kdy jsou všichni na jedné vlně a vše dokonale klape. Tenhle singl je hodně osobní a jde v něm o to zůstat emocionálně takzvaně „high“, což je něco s čím občas bojuji. A taky o tom, jaké to pak je, když se nám do takové emoce podaří dostat. Jak je to krásné a osvobozující,“ uvedla Tiggi.

Tiggi Hawke je mladá interpretka pocházející ze severního Londýna. Do umělecké tvorby se pustila už v 15letech, kdy se začala věnovat zpěvu a psaní syrových textů vycházejících z jejích osobních zkušeností. Má na kontě mnoho skvělých singlů jako třeba Neon Dancer, Me Too, For What Its Worth, Remedy, Dangerous Behaviour a mnoho dalších. Její tvorba uspěla v mnoha rádiích a pochlubit se může více jak deseti miliony streamů na hudebních platformách Spotify a Apple Music.

Zdroj: BrainZone, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat