Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Astronaut

28. dubna 2024 9:45
Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Astronaut

V playlistu Evropy 2 od soboty 27. dubna 2024.

Zpěvák Timmy White právě rozproudil vášně a po půlročním přípravném procesu přišel se svým nejnovějším singlem Astronaut.

Astronaut je více než jen píseň – je to hudební zážitek, který posluchače vtáhne svým textem, který se krásně pojí s jedinečným zvukem, a lze ho nejlépe popsat jako „space pop“. Timmy White nešetřil úsilím a nadšením, aby propojil zvuk a obraz do jedinečného díla. Nejenže k tomuto účelu zakoupil speciální astronautický oblek, ale také se vydal do Polska, kde na opuštěné poušti natáčel hypnotický videoklip.

Jako skutečný tvůrce, který se nebojí přijmout výzvy, Timmy překonal neočekávanou překážku, když jeho kameraman na poslední chvíli natáčení odřekl kvůli nemoci. Nicméně, místo toho, aby podlehl zoufalství, jelikož na slunečné počasí v Polské poušti čekal přes 2 měsíce, rozhodl se převzít iniciativu a nakoupil potřebnou techniku, aby mohl sám natočit videoklip. Jeho přítelkyně mu přitom poskytla pomocnou ruku a stala se klíčovou osobou při natáčení.

Astronaut není jen dalším hudebním singlem; je to osobní zpověď Timmyho Whitea. Poprvé se v textech svých písní otevírá a sdílí své prožitky, pocity a celkově sebe sama. Přestože zpívá o sobě a svých zkušenostech, jeho texty jsou psány tak, aby se v nich mohl každý identifikovat. Timmy White dokázal propojit univerzální lidské zkušenosti s tématy, která jsou všem blízká, čímž vytvořil hudební dílo, které může oslovit srdce posluchačů skrz generace po celém světě.

S vydáním singlu Astronaut Timmy White opět potvrzuje svou schopnost nejen tvořit hudbu, ale také propojovat se s publikem prostřednictvím upřímnosti a vášně. Jeho tvůrčí síla slibuje do budoucna hudební dobrodružství, které si fanoušci nemohou nechat ujít.

Zdroj: Timbre Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat