Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Heartshape

25. června 2023 9:45
Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Heartshape

Hrajeme od soboty 24. června 2023.

Timmy White zahajuje léto s pozitivní energií, nový song Heartshape je recept na instantní štěstí! Dlouho očekávaná novinka od hudebního interpreta Timmyho Whitea je konečně venku!

Srdcovým názvem nazvaná skladba Heartshape přináší energii a pozitivitu do letošního léta. Po 2 letech se Timmy White rozhodl na chvíli vrátit k popové hudbě a jeho nový singl slibuje, že se stane letním hitem. Překvapivou změnu v jeho uměleckém směřování přivítali fanoušci s nadšením. Heartshape byla nahrána s cílem přinést posluchačům radost a dobrou náladu. Skladba je plná chytlavých melodií, refrénů a textů, které se dotýkají emocí každodenního života.

Videoklip k této skladbě byl natáčen v malebném prostředí okolí Litoměřic a Úštěka. Timmyho přítelkyně se v něm objevuje vedle něj, a společně předvádějí autentické a energické vystoupení, které dokresluje atmosféru celého songu. Ve videoklipu se rozhodl zachytit krásu a romantiku venkovského prostředí, zároveň přidávajícímu lehce nostalgičtější význam Timmyho nového hitu. Záběry přírody a romantické momenty mezi Timmym a jeho přítelkyní dodávají videoklipu autenticitu a zároveň umocňují energii samotné skladby.

Timmy White v současné době plánuje pár zastávek po Česku, kde se fanoušci budou moci těšit na jeho nový materiál i starší hity. Skladba Heartshape je přímým důkazem, jak umělec dokáže rozproudit pozitivní energii a vytvářet hudbu, která ovlivňuje širokou škálu posluchačů. Timmy White se opět ukazuje jako hudebník, který dokáže překvapit svými novými projekty, plnými optimismu a radosti.

Zdroj: Timbre Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat