Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Never Stop Trying

27. září 2020 15:45
Novinka Evropy 2: TIMMY WHITE – Never Stop Trying

Hrajeme od soboty 26. září 2020.

Déle než rok si dal Timmy White pauzu od vydávání nových písní, aby si mohl pořádně srovnat, kam chce svoji tvorbu posunout dál. Udělal si vlastní studio, kde se mezitím učil produkci a postupně si uvědomil, že jeho starší singly byly příliš různorodé a rád by se dál hudebně ubíral cestou popu a EDM.

Všechny písně, které teď Timmy skládá, jsou z jeho života, zkušeností nebo pocitů a singl Never Stop Trying není výjimkou. V písni zpívá o těžkých časech, které on sám, i někteří lidi kolem něj, prožívali – uzkosti a někdy až deprese, kterými dnes trpí velké množství lidí. Timmy chce tímto singlem dodat motivaci všem, kteří si prochází těžkým obdobím, ať se hlavně nikdy nevzdávají. Neslibuje naivně, že bude všechno hned dobré, ale dodává sílu na nelehkou cestu k lepším zítřkům, a poukazuje na to, že v tom nikdo není sám. Na konci videoklipu přiložil i svůj vlastní citát, který vymyslel přímo k této písni.

Timmy má nyní nahraných několik písní a bude je svým fanouškům postupně vypouštět. Věří a doufá v to, že jeho nová tvorba se lidem bude nejenom líbit, ale hlavně, že jim pomůže dostat se z těžkých situací a třeba vykouzlí i úsměv na tváři.

Články, které by tě mohly zajímat