Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TOM GRENNAN – How Does It Feel

19. července 2023 16:45
Novinka Evropy 2: TOM GRENNAN – How Does It Feel

Hrajeme od soboty 15. července 2023.

Zpěvák a skladatel Tom Grennan, nominovaný na ceny Brit Awards a Ivor Novello, vydal nedávno své třetí album What Ifs & Maybes, které vyšlo u hudebního vydavatelství Insanity Records.

What Ifs & Maybes je příběhem Toma Grennana, který žije svůj nejlepší tvůrčí život. Umělce, který ví, že vydává největší, nejodvážnější a nejlepší soubor písní své kariéry střelecké hvězdy. Písničkář s cílem obejmout, povzbudit a povznést posluchače lyrickou pozitivitou, jasem a nebetyčnými refrény, které se zpívají až do stropu. Při diskusi o albu Tom říká: „Vím, že jsem konečně umělcem, kterým chci být. A mám pocit, že se to v hudbě odráží. S What Ifs & Maybes jsem ve šťastném prostoru, vím, co chci. Otevírám dveře a říkám: tady to teď je a sem se chystám.“

Album obsahuje dosud vydané singly včetně euforického Remind Me, prvního singlu z nového alba, který je pro Toma odvážným prohlášením o záměru, a gospely inspirovaného singlu Here, symbolizujícího příběh solidarity v těžkých časech a zásadní poselství o sounáležitosti. Jinde bujará All These Nights s refrénem velikosti arény vypráví o tématech lásky a vděčnosti a jeho nejnovější singl How Does It Feel, který album s velkou pompou otevírá, je napsán na základě vzrušení z možnosti nového začátku.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat