Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TOMÁŠ KLUS – Tajemství

4. listopadu 2021 9:00
Novinka Evropy 2: TOMÁŠ KLUS – Tajemství

Hrajeme od čtvrtka 4. listopadu 2021.

Tomáš Klus patří k nejvýraznější osobnostem domácí populární hudby posledního desetiletí. Za tu dobu posbíral hned několik významných ocenění, včetně výročních cen Akademie populární hudby Anděl, ale dokázal zvítězit i v naší nejznámější anketě popularity Český slavík. Je zároveň osobností, která mimo své nesporné hudební nadání vnímá citlivě společenské dění a dokáže na něj reagovat nejenom v rámci své hudební tvorby.

Díky svým početným aktivitám se tak řadí mezi vůbec nejaktivnější umělce současnosti. Koncertuje pravidelně se svou Cílovou skupinou, natáčí filmy a vystupuje v divadelních hudebních projektech.

Momentálně ale intenzivně pracuje na novém albu, které vyjde ještě v letošním roce a předznamenává ho nový singl Tajemství. Po speciálních hudebních projektech Pět pohromadě a ČauČesku, inspirovaných  aktuálním děním ve společnosti, to bude po třech letech plnohodnotný albový návrat Tomáše Kluse.

Pilotní singl Tajemství produkoval Jiří Burian (Kapitán Demo, Southpaw), který vtiskl nahrávce současný zvuk a zároveň podtrhnul již zavedený písničkářský styl Tomáše Kluse.

Singl Tajemství vychází až v úterý 9. listopadu 2021 a doprovodí ho originální lyric video vycházející z chystané grafické podoby nového alba.

Tajemství hraje Evropa 2 exkluzivně již od čtvrtka 4. listopadu 2021!

Zdroj: Supraphon

Články, které by tě mohly zajímat