Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TWENTY ONE PILOTS – Shy Away

19. dubna 2021 9:45
Novinka Evropy 2: TWENTY ONE PILOTS – Shy Away

Hrajeme od soboty 17. dubna 2021.

Hudební duo Twenty One Pilots zveřejnilo nový singl. Skladba Shy Away předznamenává vydání desky Scaled And Icy.

Novinka Shy Away je prvním singlem z chystaného šestého alba, jehož vydání je naplánováno na pátek 21. května 2021. Zároveň se základní informací dvojice nastínila i další plány. Nahrávky z desky skupina představí prostřednictvím globální akce Twenty One Pilots – Livestream Experience, která se uskuteční v den vydání alba. Duo z Ohia slibuje jedinečný virtuální zážitek včetně interaktivních prvků. Vstupenky na událost, kde kromě nových písniček zazní i starší hity Twenty One Pilots, si lze pořídit už nyní na stránce live.twentyonepilots.com.

Album vznikalo v průběhu pandemického roku a výrazně se na něm otiskly emoce, jež v roce 2020 převládaly – úzkost, osamělost, nuda a nejrůznější pochybnosti. Vzhledem k situaci dvojice změnila proces nahrávání desky, vzdala se společné práce ve studiu a vyměnila ji za virtuální komunikaci. Základ většiny písniček nahrával zpěvák a skladatel Tyler Joseph v domácím studiu v izolaci. Postup si duo vyzkoušelo na písních Level Of Concern a Christmas Saves The Year, které fanouškům nabídlo už vloni.

Připomeňme, že zatím poslední studiovou deskou Twenty One Pilots bylo album Trench z roku 2018. Duo za ni získalo řadu ocenění včetně nominace na Grammy či amerického a českého platinového certifikátu za prodej.

Zdroj: Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat