Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: WALKING ON CARS – Monster

16. března 2019 16:45
Novinka Evropy 2: WALKING ON CARS – Monster

Hrajeme od soboty 16. března 2019.

Irská popová kapela Walking On Cars vydala na konci minulého roku singl Monster, který pochází z jejich připravovaného alba Colours, které vychází už 12. dubna 2019. Kapela debutovala v roce 2012 singlem Catch Me If You Can, který je okamžitě katapultoval mezi domácí hudební špičku a v zahraničí je dostal do povědomí hudební veřejnosti.

Chystané album Colours skupina nahrávala mimo jiné v legendárních londýnských RAK Studios a rovněž v Angelic Studios, kde svoje nejnovější album nahrávali i The 1975Colours, které je v pořadí druhým albem kapely, má kaleidoskopicky bohatý zvuk, je plné emocí, synth-rockových představ a excelentní textařské práce, která je pro Walking On Cars typická.

Nejúspěšnější období kapely odstartoval rok 2016, kdy vydala debutové album Everything This Way, které se s 325 000 prodaných kopií stalo platinovým. Kapela následně vyrazila na turné, které znamenalo 60 000 prodaných lístků v klubech, arénách i na pódiích velkých festivalů, jako je například Rock Am Ring nebo Isle Of WightWalking On Cars mají na svém kontě přes 200 milionů streamů. Po krátké pauze, kterou kapela učinila kvůli interním problémům a stresu, se vrací právě se singlem Monster.

Články, které by tě mohly zajímat