Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: WE ARE DOMI – Lights Off

17. ledna 2022 9:45
Novinka Evropy 2: WE ARE DOMI – Lights Off

Hrajeme od soboty 15. ledna 2022.

Po roce v Praze na pandemické horské dráze jsou We Are Domi připraveni znovu vstoupit na scénu. Byli vybráni jako 1 ze 7 finalistů národního kola Eurovize České republiky se svým eruptivním novým singlem Lights Off, který vyšel už v úterý 7. prosince 2021.

Kostra singlu byla napsána za tři hodiny na českém hudebním symposiu, kde měla skupina po dokončení své první písně trochu času. Napsali ji spolu se zpěvačkou a textařkou Abigail Frances Jones a producentem Einarem Kvaløy Eriksenem. Než kapela dokončila psaní, přidaly se bicí od Josteina Braatena a na to singl putoval za Frankiem Harperem, který píseň spoluprodukoval. Zpěvačka Dominika Hašková o svém vystoupení vysvětluje: „Píseň je o tom být tak trochu ztracený v životě, tak jak se to často stává mladým lidem, a jak důležité je o takových věcech mluvit a případně vyhledat pomoc či radu. Je také o znovunabytí síly, laskavosti, zranitelnosti, povzbuzení a naději.“

Kapela vznikla v roce 2018 v Leedsu ve Velké Británii. Přináší jedinečnou směs skandinávského popu, r’n’b a elektropopu, jež ústí v alternativní popový zvuk, který je přesvědčivý a komplexní a přesto si zachovává zvukovou krásu popového cítění, a který Vás okamžitě a dočista uchvátí. Lights Off je 6. singlem kapely a je dalším úžasným vydáním zajímavého a vzrušujícího pohledu.

Zpěvačka původně používala pseudonym Domi, následně si s kapelou začali říkat Domi Band. Jejich 4. singl Someone New jsme hráli i na Evropě 2.

Zdroj: We Are Domi, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat