Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: YUNGBLUD – Cotton Candy

15. listopadu 2020 9:45
Novinka Evropy 2: YUNGBLUD – Cotton Candy

Hrajeme od soboty 14. listopadu 2020.

Britský zpěvák a multiinstrumentalista Yungblud nedávno sdílel svou zbrusu novou píseň Cotton Candy ze svého nadcházejícího alba Weird!, které vyšlo v pátek 13. listopadu 2020. Fanoušci na albu kromě Cotton Candy najdou také skladby God Save Me, But Don’t Drown Me OutWeird! a Strawberry Lipstick. S písní Yungblud ohlašuje i jedinečné on-line turné Weird Time Of Life Tour, které začne v pondělí 16. listopadu 2020 v Londýně.

Cotton Candy je o sexuálním osvobození,” říká Yungblud. „Pro mě je sex a sexualita o svobodě a myšlence, že se můžete ztratit u jiných lidí všech pohlaví, všech tvarů a velikostí, abyste našli sami sebe a zjistili, kdo doopravdy jste. Sexuální interakce by neměla být zahanbena, měla by být oslavována, protože mít bezpečný sex znamená šířit lásku. A svět právě teď potřebuje lásku více než kdy jindy. Tato píseň je pro mě tak důležitá, protože vidím a mluvím se svou fanouškovskou základnou, čelím nejistotě kolem sexuální interakce a chci jim dát vědět, že je v pořádku být tím, kým opravdu jsou a mít právo bezpodmínečně milovat toho, koho chtějí a být milováni na oplátku,“ vysvětluje umělec.

Yungblud zároveň oznamuje podrobnosti pro Weird Time Of Life Tour. Celosvětové digitální turné začne v pondělí 16. listopadu 2020 v Londýně a každé představení bude mít jedinečný lokalizovaný zážitek s celoplošnou produkcí.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat