Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ZARA LARSSON – Can’t Tame Her

21. května 2023 15:45
Novinka Evropy 2: ZARA LARSSON – Can’t Tame Her

Hrajeme od soboty 20. května 2023.

Multiplatinový popový fenomén Zara Larsson se nedávno vrátila s novým singlem Can’t Tame Her.

Skladbu Can’t Tame Her napsala Zara a spolu s ní i její dlouholetí spolupracovníci MNEK a MTHR, a také americký producent Danja, držitel Grammy za spolupráci s Britney Spears nebo  Timbalandem. Představuje novou éru Zary Larsson velkolepým, patřičně strhujícím způsobem. Díky futuristickému zvuku a třpytivým synťákům inspirovaným 80. léty se skladba rozjíždí v refrénu, který se dá okamžitě skandovat, když Zara prohlašuje: „You can’t tame her!“

Doprovodný videoklip tuto energii a divoké ženské poselství bez problémů přenáší na plátno, protože byl natočen v Praze v choreografii JaQuela Knighta, s nímž Zara poprvé spolupracovala na dnes již kultovním videoklipu Love Me Land.

První nahrávka Can’t Tame Her z připravovaného třetího mezinárodního alba Zary Larsson zároveň představuje nově vzniklou alianci mezi Zařiným vlastním labelem Sommer House a Epic / Black Butter Records. Po převzetí kontroly nad celým svým nahrávacím katalogem, který byl streamován více než 9 miliardkrát, se tato stále teprve 25letá průkopnická dohoda dostala na titulní stránky novin po celém světě a znamená další kapitolu pro jednu z nejzajímavějších mezinárodních hvězd švédského popu.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat