Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ZARA LARSSON – Love Me Land

24. srpna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: ZARA LARSSON – Love Me Land

Hrajeme od soboty 22. srpna 2020.

Svět potřebuje návrat popových ikon a proto je tu Zara Larsson! Světová superstar se vrátila s novým singlem a videoklipem k písničce Love Me Land a díky karanténě teprve až letos v červenci vstoupila do letošního roku se svým prvním singlem.

V písničce, na jejíž tvorbě se podíleli i Justin Tranter a Julia Michaels (spolupráce s Justinem Bieberem, Selenou Gomez či Dua Lipou), se kombinují elementy švédského diskobolového popu s prvky r’n’b. A ve videoklipu se zase pro změnu mísí sólové taneční kreace s prvky sci-fi fantasy.

Zara Larsson k písničce říká: „Napsala jsem singl se svými přáteli Julií a Justinem, a to po dlouhé době při skládání songů na mé druhé mezinárodní album. Cítila jsem něco jako „heuréku“, když jsem pochopila, co to je, cítit se jako dospělá žena a umělkyně. Písnička je o tom, když se člověk náhodně zamiluje, ale i o vlastnění, které s tím přichází. V písni se tak kombinují dva silné akcenty najednou – ženské zmocnění se a popové šílenství. Když tohle všechno necháme proniknout na světlo, prožíváme ten strašidelný, neznámý svět nezvladatelných emocí. A tak doufám, že to může přinést fanouškům útěchu, pokud něčím podobným také procházejí. Tanec je lékem na vše.“

Singl připravuje cestu pro nové album Poster Girl, které slibuje stát se jednou z největších popových událostí letošního roku.

Články, které by tě mohly zajímat