Právě vysíláme

Novou aplikace PŘEVEZU si prostě zamiluješ!

3. července 2016 12:10
Novou aplikace PŘEVEZU si prostě zamiluješ!

Aplikace s názvem „Převezu“ je ke stažení ZDARMA a je pro všechny, kteří chtějí levně a rychle poslat svůj balíček po někom, kdo zrovna cestuje do místa kam balíček posílají.

Aplikaci „Převezu“ dali dohromady dva obyčejný kluci, kterým vadilo, že posílání balíčků je jednak předražený a pak, trvá dlouho. Když si někde něco zapomenete, tak je doručení balíčku i do druhého dne pozdě. Prostě to potřebujete přepravit ještě ten den, v rámci hodin a minut.

Při posílání balíčku přes aplikaci Převezu, ušetříte peníze na odesílání, protože za poslání balíčku platíte mnohem míň, než u velkých společností, tahle služba je totiž pro lidi.

Když aplikaci Převezu využijete jako ten, kdo balíček převeze, přivyděláte si peníze, které Vám ušetří náklad na cestu. Pokaždé když někam jedete, tak si postě zadáte cestu a můžete někomu pomoct převézt balíček a vyděláte si peníze pro sebe.

Poslat můžete zapomenuté klíče, ještě teplou bábovku, kámošce nějaký svoje oblečení, nebo prostě balíček, který ale nemusíte do ničeho balit, prostě věc předáte tak, jak jí zrovna máte a hlavně nikde nestojíte fronty.

Převezu je aplikace ZDARMA, která umožňuje propojení lidí, kteří někam cestují (KURÝR) s lidmi, kteří potřebují někam dopravit zásilku (ODESÍLATEL) 

Nemusíte se bát, že vám s balíčkem někdo frnkne, protože pro věrohodnost zadáváte při registraci svůj OP a číslo kreditní karty. Navíc je každý kurýr i odesílatel hodnocen hvězdičkami.

Super je, že aplikace „Převezu“ je službou, kde pomáhají lidi lidem 🙂

Aplikace „Převezu“ je ke stažení ZDARMA na Appstore a Google Play.

Články, které by tě mohly zajímat