Právě vysíláme

Ondra Urban se stal dvojnásobným tatínkem! Manželka Petra porodila v kanceláři

12. května 2023 20:00
Ondra Urban se stal dvojnásobným tatínkem! Manželka Petra porodila v kanceláři

Moderátor Evropy 2 Ondra Urban se ve vysílání pochlubil radostnou novinkou – s manželkou na světě přivítali dceru Klaudinku. Porod byl přitom tak překotný, že se Petra nedostala ani na porodní sál. „Je krásná, vlasatá, s maminkou jsou v pořádku,“ potvrdil Ondra.

Ondrovi Urbanovi a jeho manželce Petře se v sobotu 6. května 2023 narodila druhá dcera. Starší Viktorka se tak dočkala sestřičky, kterou pár pojmenoval Klaudie. Jak moderátor Evropy 2 potvrdil v úterním vysílání, porod byl opravdu divoký.

„Manželce praskla v 17:00 hodin na pískovišti voda. Potom jsme ještě čekali na babičku s dědečkem, až dorazí z Brna pohlídat starší dcerku Viktorku. Nic se nedělo, žádné kontrakce, pohoda, manželka se doma navečeřela, já jsem ještě vykoupal starší dceru,“ popisoval Ondra.

Krátce před příjezdem prarodičů však kontrakce zesílily. „Začalo to nabývat na vážnosti. V momentě, kdy rodiče dorazili do Prahy, vrazili jsme jim starší dceru a okamžitě jsme vyrazili směr Hořovice, kde jsme chtěli rodit, což je asi čtyřicet minut od Prahy,“ prozradil moderátor s tím, že ač normálně dodržuje pravidla silničního provozu, tentokrát musel překonat i maximální povolenou rychlost.

„Skoro jsme porodili v autě u Berouna. Nakonec manželka zatnula zuby, vydržela to v autě, dorazili jsme do nemocnice a hned za prvními dveřmi, což znamená kancelář centrálního příjmu, kde jsou počítače a kartotéky, tam se narodila moje dcera. Ani jsme nestihli dojet na operační sál.“

Vše nakonec dobře dopadlo, Ondra už si dokonce rodinku stihl přivézt domů. „Moc ti gratulujeme, hodně sil a teprve teď se z toho zblázníš!“ popřál Ondrovi ve vysílání jeho parťák Petr Říbal a my se ke gratulacím připojujeme a za celý tým Evropy 2 gratulujeme!

Poslechni si celý záznam z vysílání Večera na maXXimum, ve kterém Ondra prozradil, že je dvojnásobným tatínkem! 👇

 

Články, které by tě mohly zajímat