Právě vysíláme

Ondra Urban září štěstím, stal se tatínkem! S manželkou Petrou dali dceři krásné jméno

29. listopadu 2021 7:04
Ondra Urban září štěstím, stal se tatínkem! S manželkou Petrou dali dceři krásné jméno

Ondra Urban se stal tatínkem! Manželka Petra mu minulý týden porodila dceru, které dal pár jméno Viktorie. „Budeme se snažit být ti nejlepšími rodiči,“ slibuje moderátor Evropy 2.

Rodina Evropy 2 se rozrostla o dalšího člena. Svého prvního potomka se dočkal Ondra Urban, který minulý týden na světě přivítal dceru Viktorii. Ta přišla na svět tři týdny před plánovaným termínem, jak ale moderátor Večera na maXXimum uvedl, miminko i s novopečenou maminkou Petrou jsou v pořádku.

„Musím říct, že už chápu, proč se o něčem, co jde těžce a pomalu, říká, že to byl ‚porod‘. Protože to, co vydržela moje Peťa, to je neuvěřitelný. Zvládla jsi to úžasně, lásko. Jsem na tebe pyšnej a miluji tě celým svým srdcem,“ vyznal se Ondra na svých sociálních sítích manželce.

Páru k dceři pogratulovala řada českých osobností, mezi nimi i další moderátoři Evropy 2.Ondrooo a Péťooo!!! Ze srdce vám gratuluju!!! Užívejte první společné dny jako rodina,“ napsala Zorka Hejdová. „Boží,“ okomentoval Ondra Vodný. S gratulacemi pak přispěchaly také Martina Pártlová a zprávařky Lucie Bechynková a Katka Říhová. „Jééé, Ondro, to je taková nádhera, ať je Viktorce na světě krásně a mamce posíláme hodně sil,“ popřála dvojici.

Krásnou zprávu novopečené rodině poslala také Tamara Klusová, která s Ondrou Urbanem a Petrem Říbalem natáčela jeden z dílů pořadu Evropy 2 Dáš to! Ondro a Petro. Gratulace vám všem k vám všem! Ať je Viktorka zdravá, šťastná, milovaná, zářící, vtipná, laskavá, radostná a plní se ji všechny její touhy a přání,“ napsala.

A nám nezbývá než se ke gratulacím přidat! Ondro, Petro a Viktorko – ať jste šťastní a společně vám to klape!

Články, které by tě mohly zajímat