Právě vysíláme

Ondra Vodný se oženil. Přátelé i fanoušci mohli svatbu sledovat živě na internetu

21. února 2021 23:45
Ondra Vodný se oženil. Přátelé i fanoušci mohli svatbu sledovat živě na internetu

Svatební zvony odbily na Evropě 2. Moderátor a DJ Ondra Vodný je ženáč a vzal si půvabnou a nastávající maminku Veroniku!

Ačkoliv je tato doba složitá, náš Ondra zažívá patrně to nejkrásnější období. Nejenže s Veronikou čeká své první dítě, ale nyní navíc vstoupil do svazku manželského. A pozor, svatba to byla opravdu speciální – probíhala totiž LIVE!

Protože je bohužel kvůli pandemické situaci omezen počet hostů a OndraVeronikou mohli mít na svatbě jen 15 lidí, rozhodli se svůj velký den D vysílat živě na YouTube. Jejich veselku tak mohli vidět všichni přátelé i fanoušci. „Vzali jsme se s Veronikou, protože chceme našeho potomka přivést do úplné rodiny. Jsem v tom trochu staromódní, a tak si myslím, že by vše mělo mít nějaký pořádek. A svatba do toho patří! Bohužel, aktuálně je omezení 15 lidí na svatbě, včetně personálu, takže to vychází opravdu jen na rodiče, sourozence, svědky a konec. Přesto jsme nechtěli vynechat ostatní, tak jsem prostě všechny pozvali na svatbu s tím, že je virtuální. Těsně před svatbou bylo pozváno přes 2 tisíce lidí,“ řekl nám Ondra s tím, že v létě příštího roku chystají s manželkou uspořádat obrovský svatební mejdan.

„Věříme, že v tu dobu to bude možné a už hlavně budeme vědět, kolik hostů můžeme očekávat. Všem však radím, nečekejte až bude povoleno víc lidí, až bude hezčí počasí, až budeme starší, až budeme zkušenější, až budeme moudřejší, až budeme mít víc peněz, až, až, až… Nikdy není lepší příležitost cokoliv, co chcete udělat, než teď!“ dodal nyní už novopečený manžel.

Evropa 2 z celého srdce Ondrovi a jeho Veronice gratuluje!

Zdroj: Instagram, Ondra Vodný

Články, které by tě mohly zajímat