Právě vysíláme

Opravdové zločiny se staly na Křišťálové lupě Podcastem roku

25. listopadu 2022 13:49
Opravdové zločiny se staly na Křišťálové lupě Podcastem roku

Lucie Bechynková a Bára Krčmová slaví se svým podcastem Opravdové zločiny další úspěch. Na Křišťálové lupě zvítězil v kategoriích Podcast roku a Cena popularity, ve kterých hlasuje veřejnost. Gratulujeme!

Anketa Křišťálová lupa je pravidelným hlasováním veřejnosti a odborné poroty, v němž se vybírají a oceňují nejoblíbenější a nejzajímavější projekty, služby a osobnosti české on-line scény. Za dobu své existence se stala tradiční a nejvýznamnější událostí roku v oblasti českého internetu.

Hned dvě ceny si odnesly také Lucie Bechynková a Bára Krčmová, které můžete pravidelně poslouchat v éteru Evropy 2. Jejich Opravdové zločiny fanoušci zvolili Podcastem roku a zároveň si dvojice odnesla Cenu popularity. „Je to i vaše cena a my děkujeme!  Úplatky budou následovat,“ poděkovaly s humorem sobě vlastním svým příznivcům Bechynková s Krčmovou.

Na druhé příčce se v kategorii Podcast roku umístili Martin Klesnil a Patrik Fiala z U kulatého stolu, třetí pozici obsadila Paměť národa: Dobrovský & Šídlo. V Ceně popularity za sebou Opravdové zločiny nechaly Kluky z Prahy a Knihy Dobrovský.

Články, které by tě mohly zajímat