Právě vysíláme

Oslav s námi 7. narozeniny klubu RETRO MUSIC HALL!

21. září 2016 16:10
Oslav s námi 7. narozeniny klubu RETRO MUSIC HALL!

Neuvěřitelné se stalo skutečností a oficiální klub Evropy 2, Retro, slaví své, již sedmé narozeniny! Minulý rok byl pro nás opravdu zásadní a průlomový, neb odborná veřejnost nominovala a následně uvedla Retro do TOP 100 nejlepších klubů světa.

Rok 2016 byl zlomový i v tom, že jsme Vám začali přivážet zahraniční hvězdy a zažili jsme tak společně s Vámi mejdany za přítomnosti DJských hvězd jako Tom & Jame, Firebeatz, Jewelez & Sparks, Tom Swoon, Justin Prime, DJ Kura, Nari & Milani a DJ Harrison. Přivezli jsme Vám ochutnat i zahraniční kluby jako Ministry of Sound, Papaya nebo Pacha. A aby toho nebylo málo, podařilo se nám jako rezidenty získat dvě největší domácí DJská dua Audiorockers a Matamar.

Zní to jako rekapitulace celého roku a přitom nás pár mejdanů do konce roku ještě čeká. Ale tak jako se dělí rok na kalendářní, tak se dělí i na sezónní a to se děje právě teď. Narozeniny jsou vždy o našem velkém a velmi pokorném díku Vám za Vaši přízeň, za to, že k nám do Retra chodíte ať už pravidelně, sporadicky, nebo jen prostě jednou za rok a třeba, právě na narozeniny.

A protože Vám chceme poděkovat opravdu úplně všichni, uvidíte celou plejádu všech našich rezidentních DJs, kteří se na Vás ten večer budou těšit, jmenovitě: Lady A, Mio, Richard Reynolds, Bon Finix, Matamar, Jayyare, Frank Lucas, Sedliv, Mejsi, Michael Burian, Lafayette, Brian, Milan Bílek, Hrusha, Tigi, Ergee, Pietros a Mike Morphine.

Každé naše narozeniny si nesou své téma. To letošní je v Boho stylu. Samozřejmě bude i letos platit, že kdo dřív přijde, ten dřív mele a má šanci získat nějaké překvapení, které už teď vyrábíme speciálně pro tento večer jen v limitované edici pro prvních 200 věrných nadšenců. Ideální je proto dorazit opravdu na otvíračku, která bude výjimečně už v devět večer. V půl desáté už bude startovat první DJ. Záměrně opět nebudeme uvádět line-up večera, protože bychom rádi, abyste dorazili na celý mejdan a ne jen na set svého oblíbence.

Těšíme se, že si to s námi přijdete užít a pomůžete nám vytvořit super atmosféru, ať už to bude čímkoliv, třeba i outfitem, který si na ten večer zvolíte. Nemusíme díky Boho stylu vypadat všichni jako na srazu intelektuálů a dívek typu Nšo-či (kdo nezná Nšoči ať se stydí a zeptá se Wikipedie :), ale pokud zvolíte vhodný oděv, bude to super a určitě to pomůže celkovému dojmu téhle párty. Dresscode jako takový nebude. Pokud tedy nebudete chtít přijít v tepláci a dalších opravdu slavnosti se nehodících oděvech, to Vás opravdu pošleme domu bez pardónu za neúctu oslavy. Maminka by Vás asi taky poslala převlíct se. Radši tesilky s krutopřísně vyžehleným pukem, a košili, než vytahaný kapsáče, maskáče, obecně sportovní oblečení apod., nenene!!! 🙂 Jednou za rok se jeden může kousnout a nemusí se stydět vypadat o chlup líp, než normálně 🙂

Tak si zapište si do kalendářů svých mobilů nejdůležitější datum tohoto roku 24. září se startem v 9:00 večer!

Vstupné bude tentokrát symbolických 50 Kč pro všechny.

Těšíme se, samozřejmě i na Tebe! 🙂

FB událost

Články, které by tě mohly zajímat