Právě vysíláme

Pártlová i Štíbrová jsou z porodnice doma. Nikol si domů odvezla roztomilého Mauglího

21. června 2021 8:10
Pártlová i Štíbrová jsou z porodnice doma. Nikol si domů odvezla roztomilého Mauglího

Tomu říkáme perfektní načasování! Nejenže holky ze zábavného tria 3v1 porodily ve stejný den, ale také ve stejnou dobu opustily porodnici, a rovnou na Den otců. Nikol si domů odnesla roztomilého Mauglího.

Kamarádky Nikol Leitgteb (Štíbrová) a Martina Pártlová opustily porodnici ve velkém stylu. Jak pro Martinu s krásnou holčičkou Stellou tak pro Nikol s roztomilým chlapečkem Tobiasem si přijeli tatínkové a nedělní den otců už tak oslavili jako rodiny doma.

Moderátorky a influencerky se nezapomněly podělit na sociální síti o krásné zamilované fotografie s ohromnými kyticemi v náručích. Nikol dostala od manžela Petra Leitgeba bílo-modrou, protože porodila chlapečka, Martina od partnera Josefa Vařeky zase bílo-růžovou, jelikož porodila holčičku.

„Přátelé, my vám ty medajle přivezeme ☝🏻 Vlk se nažral, Karkulka zůstala celá… Děkujeme za krásný gratulace ❤️,“ napsala Martina Pártlová k sérii fotografií, zatímco Nikol nechala oznámení odchodu z porodnice na svého manžela Petra Leitgeba.

Roztomilý Mauglí

Nikol ukázala malého pětidenního vlasatého syna Tobiase, který ihned získal přezdívku malý Mauglí, protože má na novorozeně neuvěřitelné množství tmavých vlasů. „Tak se mu tady přezdívá mezi sestřičkami,“ přiznala z porodnice moderátorka.

Zdroj: Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat